Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IVY-Nicoly

99.900 Ft
Menny.:db

A cserepes növények és fák új generációja


Új, természetes és gondozásmentes beltéri álló növény dekorációink lenyűgöző lehetőséget kínálnak, hogy a természet szépségét, harmóniáját és eleganciáját varázsoljuk az otthonunkba, irodánkba és más beltéri terekbe.

Az ilyen egyedi beltéri növények kifejlesztése és elterjedése óriási előrelépést jelent a beltéri növényekkel kapcsolatos gondozási kihívások kezelésében. 

Várható szállítás: 2024. június 04.

Leírás

A növény dekorációk tartósítási folyamata során a levelek egy speciális tartósító kezelésen esnek át, amely megőrzi az eredeti megjelenésüket és puhaságukat. Ezenkívül az ágak és a törzsek is ellenállóvá válnak a kártevőkkel és a bomlással szemben.

Ezek a növények már nem igényelnek hagyományos gondozást, például öntözést, trágyázást vagy megvilágítást.

Ezért ideális és praktikus választás olyan területeken, ahol a hagyományos beltéri növények nehezen tarthatók életben, például olyan helyiségekben, ahol nincs elegendő a természetes fény, vagy a hőmérséklet nem megfelelő.

kiválóan beilleszthetőek különböző beltéri enteriőrökbe és stílusokba. egyedülálló módon ötvözik a természetességet és a praktikus fenntarthatóságot.

Paraméterek

MÉRET
Magassága kb. 1,2-1,3m
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ A VISSZAIGAZOLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 25-30 MUNKANAP

Termék információk

  • Gondozásmentes, természetes anyagok felhasználásával készült dekoráció.
  • A kaspó csak dekorációs elem, nem a növény része! Amennyiben szeretnél kérni hozzá, írd meg nekünk a rendelésed leadásánál és felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a részletekkel kapcsolatban.
  • A képen látható növények "minta" növények. A természet egyedisége miatt nincs két pont ugyanolyan termék sem!
  • A növények színében lehetnek árnyalatbeni különbségek. Ennek oka az aktuális fényviszonyok, illetve a monitor/telefon fénybeállításának különbsége.
  • Gondozást nem igényelnek a növények, viszont annak érdekében, hogy a lehető legtovább az otthonod díszei maradhassanak, néhány dologra érdemes odafigyelni. Igényeikről bővebben a ITT olvashatsz.
  • Közvetlen napfénytől, klímától és fűtőtesttől védeni érdemes.
  • Beltéri dekoráció.
  • Kézzel, nagyobb erőt kifejtve a levelek eltávolíthatóak. Amennyiben a lehető leghosszabb ideig szeretnéd örömöd lelni bennük, érdemes óvni ettől!