Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KAI-Symphony

Méret
49.000 Ft
Menny.:db

A moha, rénszarvas zuzmó és a fa összefonódik egy egyedi és harmonikus megjelenésben. Ez a keretünk a természet finom szimbiotikus egyensúlyát mutatja be, ahol a különböző fajok harmonikus kapcsolatban élnek egymással. A természet szimfóniája akkor csendül fel, ha minden elem egyensúlyban van, ahogy ez a két növény és a fa is nyugalomban ékesíti ezt a keretet.

Várható szállítás: 2024. június 04.

Leírás

KAI egy kiváló minőségű, 100%-ban kézzel készített termék, amelyet a legnagyobb gondossággal terveztünk és gyártottunk.  Ez a keret a tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szeretik a különleges formákkal ötvözött egyedi megjelenésű dekorációkat.

Tetszik a KAI keretünk hangulata, de egyedi méretben gondolkodsz? ÍRD MEG nekünk elképzelésedet.

Paraméterek

MÉRET
50x50x5x2CM
KERET FENYŐ
NÖVÉNY TARTÓSÍTOTT NÖVÉNYEK
ELKÉSZÜLÉSI IDŐ A VISSZAIGAZOLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 5-8 MUNKANAP
KÉZBESÍTÉSI IDŐ 1-2 MUNKANAP

Termék információk

  • A KAI keretek gondozásmentes, természetes anyagok felhasználásával készült dekorációk.
  • A keretek fából, kézzel, egyedileg készülnek, megőrizve a fa természetes szépségét és egyediségét. A keretek összeszerelésétől kezdve, a festésen át, a tartosított és szárított növények behelyezéséig minden részfolyamat kézzel készített.
  • A keretek standard méretűek, de a dekorálásukhoz használt tartósított és szárított növényi részek méretükben, színükben és fajtájukban eltérhetnek a minta képen láthatóknál. A természet egyedisége miatt nincs két pont ugyanolyan termék sem!
  • A festett keretek és növények színében lehetnek árnyalatbeli különbségek. Ennek oka az aktuális fényviszonyok, illetve a monitor/telefon fénybeállításának különbsége.
  • A keret elkészítése során természetes módon tartósított mohával, rénszarvas zuzmóval és levelekkel dolgozunk, melyek a tartósítási eljárásnak köszönhetően évekig megőrzik mostani állapotukat, színüket és állagukat.
  • Gondozást nem igényelnek a növények, viszont annak érdekében, hogy a lehető legtovább az otthonod díszei maradhassanak, néhány dologra érdemes odafigyelni. Igényeikről bővebben a ITT olvashatsz.
  • Közvetlen napfénytől, klímától és fűtőtesttől védeni érdemes.
  • Beltéri dekoráció.
  • Kézzel, nagyobb erőt kifejtve a növények eltávolíthatóak a keretből. Amennyiben a lehető leghosszabb ideig szeretnéd örömöd lelni bennük, érdemes óvni ettől!
  • A minta képek között található a standard méretektől eltérő minta munka is.