Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

Egy hazai manufaktúra, a természet szolgálatában.


 

Hiszünk benne, hogy függetlenül attól, hogy vidéken, vagy a városban élünk, irodában, vagy a szabadban dolgozunk, a természet harmóniája és nyugalma mindannyiunkra pozitív hatással van. Célunk, hogy termékeinkkel utat találjunk az emberek és a természet között, megtöltve a legkisebb belső tereket is ezekkel az energiákkal.

Beltéri lakás- és iroda dekorációink 100%-ban kézzel készülnek, mindig a természet szépsége inspirálja őket és a természetes módon tartósított növények által kelnek életre. ​

A környezettudatosság és a fenntartható működés kiemelten fontos a számunkra, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy termékeink a lehető legnagyobb mértékben természetes és újrahasznosított anyagokból készüljenek. A természetes alapanyagok használata, a szelektív hulladék kezelés és a növény hulladékaink komposztálása mellett egy következő lépésként létrehoztuk, a Zero waste kollekciónkat. Ennek a kollekciónak a célja, hogy minimálisra tudjuk csökkenteni a fa hulladékunk mennyiségét, ami az árainkra is korrigáló hatással bír.

Felelősségünk az otthonunkért a Földért és ez iránymutató a hétköznapi cselekedeteink és döntéseink meghozatala során.

Köszönjük, hogy termékeink megvásárlásával te is csatlakozol hozzánk ezen az úton!