Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TORI-circle

Átmérő
29.900 Ft
Menny.:db

Még mit lehet kihozni a moha keretekből? A lehetőségek száma még mindig végtelen. :)
A mennyezetről lelógó moha keretek és panelek megragadják a természet szépségét és harmóniáját és modern, izgalmas díszítőelemként szolgálnak a belső terekben.

Ez az új megközelítés a természetes moha dekorációk terén igazán egyedülálló, a falakon elhelyezett moha díszítések alternatívájaként és kiegészítéseként is szolgálhatnak.

Várható szállítás: 2024. március 04.

Leírás

TORI egy kiváló minőségű, 100%-ban kézzel készített termék, amelyet a legnagyobb gondossággal terveztünk és gyártottunk.  

A TORI moha kereteink/paneljeink különböző formákban kaphatók. Egyedülállóságát az adja, hogy a mennyezetről lelógva látványosan kiemelik a tér adottságait. Jól beleilleszkedik bármilyen belső térbe és vonzza a tekintetet, így vizuálisan igazán érdekes elemként szolgál.

Ez a dekorációs megoldás különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nem csak a látványnak, de a funkcionalitásnak is kiemelt szerepe van. Egyfelől a mohák, rénszarvaszuzmók és levelek természetes színe és puhasága harmóniát és békességet sugall a térben. Másfelöl a moha panelek/keretek elnyelik a zajokat, így nyugodtabb és csendesebb légkört teremtenek.

Egyediség, kreativitás, frissesség.


Tetszik a TORI keretünk/panelünk hangulata, de egyedi méretben gondolkodsz? ÍRD MEG nekünk elképzelésedet.

Paraméterek

MÉRET
A PANEL ÁTMÉRŐJE 30CM
A DEKORÁCIÓ TARTOZÉK A FELFÜGGESZTÉSHEZ SZÜKSÉGES HUZALOK (MÉRETÜK ÁLLÍTHATÓ).
NÖVÉNY TARTÓSÍTOTT NÖVÉNYEK
ELKÉSZÜLÉSI IDŐ A VISSZAIGAZOLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 8-10 MUNKANAP
KÉZBESÍTÉSI IDŐ 1-2 MUNKANAP

Termék információk

  • A tori keretek/panelek gondozásmentes, természetes anyagok felhasználásával készült dekorációk.
  • fából, kézzel, egyedileg készülnek, megőrizve a fa természetes szépségét és egyediségét. A keretek összeszerelésétől kezdve, a festésen át, a tartósított és szárított  növények behelyezéséig minden részfolyamat kézzel készített.
  • A keretek és panelek standard méretűek, de a dekorálásukhoz használt tartósított és szárított növényi részek méretükben, színükben és fajtájukban eltérhetnek a minta képen láthatóknál. A természet egyedisége miatt nincs két pont ugyanolyan termék sem!
  • A festett keretek és növények színében lehetnek árnyalatbeli különbségek. Ennek oka az aktuális fényviszonyok, illetve a monitor/telefon fénybeállításának különbsége.
  • A keret elkészítése során természetes módon tartósított mohával, rénszarvas zuzmóval és levelekkel dolgozunk, melyek a tartósítási eljárásnak köszönhetően évekig megőrzik mostani állapotukat, színüket és állagukat.
  • Gondozást nem igényelnek a növények, viszont annak érdekében, hogy a lehető legtovább az otthonod díszei maradhassanak, néhány dologra érdemes odafigyelni. Igényeikről bővebben a ITT olvashatsz.
  • Közvetlen napfénytől, klímától és fűtőtesttől védeni érdemes.
  • Beltéri dekoráció.
  • Kézzel, nagyobb erőt kifejtve a növények eltávolíthatóak a keretből. Amennyiben a lehető leghosszabb ideig szeretnéd örömöd lelni bennük, érdemes óvni ettől!
  • A mintaképek között található a standard méretektől eltérő minta munka is.