Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EAGLE DECOR- ZERO WASTE KOLLEKCIÓ

A Zero waste kollekció termékeivel a célunk, a hulladék minimalizálása és az erőforrás-hatékonyság maximalizálása, végső soron a körforgásos gazdasági működés. Ezt a szemléletet beolvasztva működésünkbe, újabb és újabb ötleteink születnek.
Ezek egyike a fa maradványokból készült mini mohakeretek, a
ZERO WASTE-FRAMES.


Ezek a moha keretek kettős célt szolgálnak.
nemcsak látványos, minőségi és egyedi dekorációk, hanem a fenntarthatóságot is elősegítik a nagyobb keretek gyártása során megmaradt, kisebb és eddig kidobásra ítélt fa anyagok újrahasznosításával.
A megmaradt faanyag felhasználásával csökkenteni tudjuk a keletkező hulladékunk mennyiségét és a környezetre gyakorolt hatásunkat.

 A tartósított növények megjelenése ezekben a keretekben a természet és a nyugalom illatát hozzák be minden térbe, miközben emlékeztet bennünket a természeti környezet megőrzésének és ápolásának fontosságára. Egy tenyérnyi cukiság lett belőlük, kedvesség szeretteinknek, magunkat, vagy kollégáinknak, partnereinknek.

Zero waste kereteink megvásárlásával te is csatlakozol hozzánk az úton, csökkentve ezzel az új erőforrások iránt keresletet és növelve a természeti értékek megbecsülése irányába tett törekvéseket.

Mini kereteinknek a megmentett alapanyagok által, lelke és története van és ez segít a természettel való kapcsolódásban.

Az eladott keretekből befolyt bevételünk 10%-val, a 10 millió fa alapítvány, fa ültető munkáját támogatjuk.
Tiszta levegő nélkül nincs élet, fák nélkül pedig nincsen tiszta levegő. Fontos számunkra, hogy ezt a körforgást a lehetőségeinkhez mérten, maximálisan támogassuk és ne csak elvegyünk, hanem vissza is adjunk.

KARÁCSONYI RENDELÉSI INFORMÁCIÓK:

AZ EBBEN A MENÜBEN TALÁLHATÓ TERMÉKEKRE DECEMBER 19-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG TUDTOK RENDELÉST LEADNI.

Rendezés: